Op zoek naar plastic tasjes goedkoop?

plastic tasjes goedkoop
Plastic Tassen bedrukken als relatiegeschenk SINDS 1941.
plastic tasjes met opdruk logo zijn omstreden in verband met de milieuvervuiling hieromtrent. Veel klanten kiezen hiervoor voor een non woven tasjes welke milieuvriendelijk is. Tassen met volledige bedrukking. voor het bedrukken van tassen welke wij volledig af fabriek maken kunnen wij volledige bedrukken doordat het materiaal plano wordt bedrukt waarna deze in elkaar gezet kan worden. Dit geldt voor alle tassen welke wij af fabriek bedrukken waaronder ook de populaire big shopper boodschappentassen. Plastic tassen bedrukken goedkoop.
plastic zakken
Vind plastic tasjes op Marktplaats.nl.
Ca 200 plastic tasjes, draagtasjes winkeltasjes, zakjes. Te koop: ca 200 plastic tasjes, draagtasjes winkeltasjes, zakjes ongeveer 55, kilo. Voor wie de gratis plastic tasjes zo erg mist, bied ik deze collectie te koop aan. Met name veel tasjes van de bijenkorf.
cadeau tasjes
Plastic tasjes goudmijn voor supermarkten.
Dit lijkt goedkoop, maar meer dan de helft van dit bedrag, circa 13 eurocent, blijkt pure winst voor de grootgrutter. In Nederland worden jaarlijks ruim 360 miljoen plastic tasjes verkocht door supermarkten. 360 miljoen maal 13 cent betekent een winst op plastic tasjes van 47 miljoen euro per jaar.
plastic tasjes kopen
Plastic en papieren zakken, tassen. De goedkoopste.
Ook hebben we biologische varianten zoals bijvoorbeeld onze BIO draagtassen. U kunt blanco plastic zakken en tassen bestellen maar we hebben ook speciale bij elkaar horende dessins zoals bijvoorbeeld de Eat Me lijn, ideaal voor bijvoorbeeld snackbars met bijbehorende bekers.
plastic tasjes kopen
Budget plastic tassen FF Verpakkingen.
De budget plastic tassen zijn ook in afbreekbaar plastic of recycled plastic verkrijgbaar. Kijk onder Milieuvriendelijk voor meer informatie. Plastic tassen zijn 100% recyclebaar door inzameling via het Plastic Heroes recyclingsysteem. We hebben zelfs de mogelijkheid om het officiële Plastic Heroes logo op de tas te drukken.
Bedrukte papieren tassen Eenvoudig, goedkoop en snel.
De Kraft papieren tassen zonder rib zijn de trend van nu! De papieren tas is de vervanger van de plastic tas en zijn ook nog eens goedkoper. Maak je keuze uit diverse kleurtjes en laat jouw design opvallen met de papieren tassen met gedraaide hengsels van Drukzo. De tasjes zijn al beschikbaar vanaf 100 stuks.
Goedkope tassen bedrukken met logo MultiGift.nl.
Mijn enige opmerking zou zijn dat de bedrukking begint los te komen indien de tas meerdere keren gebruikt wordt en tussendoor opgevouwen wordt en in een handtas gestoken wordt waarschijnlijk door wrijving. Maar puur ter promotie op beurzen: prima product!
Plastic en papieren tassen bedrukken.
Late beslissers zijn hier ook bij het juiste adres. Naast de tasjes van papier en plastic bieden wij een assortiment tassen van andere materialen. Wij helpen u consequent te zijn bij het uitdragen van uw bedrijfsidentiteit en maken u herkenbaar.
Papieren draagtassen, zakken en geschenkzakjes Rajapack.
En het is heel gemakkelijk om bij Rajapack papieren of plastic draagtassen met bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsgegevens te laten bedrukken. Ons aanbod papieren draagtassen. In onze webwinkel vindt u onder meer draagtassen in kraftpapier, papieren draagtassen met platte of gevlochten oren, witte, bruine of gekleurde papieren draagtassen, geschenkzakjes en draagtassen in glanzend lakpapier en papieren draagtassen voor flessen. Er zijn tasjes in allerlei verschillende kleuren en formaten.
Makro Nederland.
Hide all Show all. Toon 12 producten. Toon als lijst. Sorteer op op relevantie. Depa HDPE Hemddraagtassen 30x20x60cm 200 stuks. Depa Plastic draagtassen wit 37 x 44 cm 100 stuks. Blokbodem tas 32 x 17 x 25 cm 50 stuks.
Tassen bedrukken met logo? Goedkoop én snel! BudgetGift.nl.
Verkrijgbaar in 1 Kleur. Goedkoop tassen bedrukken met uw eigen logo, tekst of bedrijfsnaam? BudgetGift is uw online partner voor bedrukte tassen met het grootste assortiment, tegen de scherpste prijzen! Bij BudgetGift kunt u onder andere terecht voor goedkope katoenen te bedrukken tasjes.
Plastic tassen met bedrukking Tornado International.
De plastic tassen worden op maat gemaakt, geheel naar uw wensen voor de bedrukking en formaat met een snelle levertijd van 5-6 weken. De plastic polyethyleen tassen kunnen worden uitgevoerd met een uitgestanst handvat of een luxere uitvoering met een lus handvat.

Contacteer ons