Meer resultaten voor pasje maken

pasje maken
Deur Openen Met Een Pasje Lockpickshop.
Lockpick gun electric. Lockpick set maken. Car lock pick set. Deur openen met een pasje. Geplaatst op 13 Januari 2017. Deur openmaken met een pasje. Een collega van mij vergeet regelmatig zijn sleutels mee te nemen als hij zijn huis verlaat.
spaarpassen
Plastic pasjes en clubkaartjes drukken Stickerland.
Een gaatje in een pasje wordt gebruikt om het pasje aan een keycord met clip te hangen. Wij kunnen sleuven of gaatjes in een pasje maken voor u. Wenst u direct een persoonlijke prijsopgave voor pasjes met uw eigen ontwerp?
lijst
Plastic Cards Cards Unlimited.
Plastic pasjes maken voor uw bedrijf of winkel. Plastic pasjes maken is veelal een tijdrovende klus die u het liefst uitbesteedt aan een expert. Cards Unlimited weet als geen ander wat nodig is om een professionele en sprekende klantenkaart te maken.
plastic visitekaartjes
Pasjes maken? Pasjesspecialist Visitekaartjesstore.nl.
Ben je op zoek naar goedkope visitekaartjes, maar ben je de lange wachttijden, de slechte templates en de inferieure kwaliteit van goedkope visitekaartjes zat? Val op met unieke visitekaartjes en laat je visitekaartjes maken bij visitekaartjesstore. Binnen visitekaartjesstore werken gespecialiseerde designers die alles uit de kast halen voor die geweldige eerste indruk.
Zelf id-card maken Lizacards.
Zelf id-card maken. Druk nu zelf uw ID card op credit card formaat! Vanzelfsprekend levert Lizacards ook oplossingen om zelf uw ID-card in de vorm van een credit card te produceren. U kunt hiervoor kiezen uit een van onze ID card printers.
Plastic Pasje ppc.nl.
Hieronder een beknopt overzicht en uitleg wat voor verschillende soorten plastic passen wij van PPC voor u kunnen maken. De onderstaande soorten zijn uiteraard goed met elkaar te combineren. Voor vragen of een prijsvoorstel kunt u gerust met ons vrijblijvend contact opnemen op 050-368 7777. De eenvoudigste versie van een plastic pas is de bedrukte plastic pas. De leveringstijden voor een kleine oplage van bedrukte passen is vrij kort. Voor een reële tijdsplanning kunt u het beste contact met ons opnemen. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Bedrukt met een door u aangeleverd ontwerp. Visitekaartje, prijskaartje, toegangspas. Voordelig en snel te fabriceren. Voor meer informatie of een prijsvoorstel voor het bedrukken van plastic passen click hier naar onze contactformulier pagina. De gepersonaliseerde pas is hetzelfde als een bedrukte pas maar dan met een extra bedrukking die elke pas uniek maakt. U kunt hierbij denken aan een unieke barcode, naam, nummer en/of pasfoto. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Elk plastic pasje heeft een extra unieke opdruk in kleur of zwart/wit van een unieke barcode, naam, nummer of foto.
Pasdirect.nl.
Wanneer je een type pas hebt gekozen, kun je net voor het afrekenen de ontwerpen en eventuele bestanden met variabelen uploaden. Heb je hulp nodig bij het maken van het ontwerp voor je eigen pas? Neem dan contact met ons op!
ID kaart maken drukken ID pasjes bij Lizacards.
ID kaart maken drukken bij Lizacards. ID pasjes: van congresbadges tot beurspassen en VIP-cards. Als organisator van een beurs of congres kent u het belang van veilige ID kaarten. Niet alleen kunnen uw bezoekers zich zo legitimeren bij de ingang, ook kunnen standhouders met een congrespas of beurspas bezoekers zelf registreren.
PVC pasjes bedrukken Drukland.
Dit heeft te maken met het materiaal PVC waarop we drukken. De transparante pasjes kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat de opdruk van de voorzijde doorschijnt naar de achterzijde. Let bij het bestellen van PVC pasjes op de volgende punten.
Zelf pasjes maken of laten drukken in offset DCP.nl.
Wij drukken offset in eigen huis en voorzien ieder type pasje van de mooiste afdruk. Altijd van topkwaliteit en binnen 5 werkdagen in huis. Van een parkeerpas en kortingspas tot een giftcard en entreebadge, indien gewenst met magneetstrip, barcode of chip, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs UV-oplichtende inkt of geurinkt is mogelijk, niets is ons te gek. Pasjes bedrukken wij met de grootste nauwkeurigheid. Je bent dan ook verzekerd van de beste materialen en technieken, een lange levensduur en rijke details. We sturen je graag vrijblijvend een voorbeeldpas toe. Bekijk ook eens de bedrukte plastic pasjes ter inspiratie voor het bedrukken. Meer informatie over pasjes bedrukken. Heb je speciale wensen? Wij gaan graag voor je aan de slag om de ideale maatwerk pasjes te bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over pasjes laten drukken. Via onze aanleverpagina kun je ook direct een offerte aanvragen waarin al je wensen verwerkt zijn. Bij DCP kun je daarnaast een geschikte cardprinter kopen die aansluit bij je wensen, eisen en de frequentie en kwaliteit waarin je pasjes wilt maken.
Pasjes maken LionCards.
Na uw goedkeuring, nemen wij de passen in productie. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, gaat dat snel en efficiënt. Wij beschikken onder andere over UV-printtechnologie en werken met de meest moderne machines om vrijwel alle denkbare kaarten en pasjes te laten maken.
Plastic cards pasjes laten maken op maat DCP.nl DCP.
Passie voor pasjes. Plastic cards zijn voor ons niet zomaar pasjes op creditcardformaat. Dutch Card Printing DCP brengt termen als snel, flexibel, innovatief én een optimaal resultaat dagelijks in de praktijk wanneer je ons deze pasjes laat maken. Binnen 2 tot 8 dagen leveren wij al bedrukte plastic cards.

Contacteer ons